Home » Gevorderde assistent accountants

Voor onze vestigingen zoeken wij

Gevorderde assistent accountants

Het samenstellen van jaarrekeningen is leuk en interessant, maar eigenlijk wil je meer. Je wilt graag voor klanten van toegevoegde waarde zijn en daarmee voor hen het verschil maken. Je weet wat er speelt bij je klanten, volgt de ontwikkelingen op de voet en voorziet hen graag van advies. Je vindt het leuk een tastbare bijdrage te leveren aan het succes van de klant. De klant legt graag contact met jou. Jullie weten allebei dat 1+1 in veel gevallen meer is dan 2!

Wij zoeken voor onze vestigingen gevorderde assistent accountants met een gezonde dosis ambitie  en een warme belangstelling voor het MKB-bedrijf. Wij zoeken kandidaten met minimaal drie jaar ervaring in de samenstelpraktijk, die hun loopbaan een extra boost willen geven in een dynamische omgeving met circa 40 collega’s.  Professionals die samen met jou het verschil voor hun klanten willen maken in een omgeving waarin wij jou alle ruimte geven.

Ben jij toe aan de volgende stap en wil jij werkzaam zijn op één van onze vestigingen? Lees dan snel verder. Misschien ben jij op zoek naar ons en wij naar jou!

Wie zijn wij?
Vivan accountants – adviseurs is een ambitieuze organisatie met vestigingen te Kampen, Emmeloord en Urk.  Wij werken zowel regionaal als internationaal en zijn bijzonder betrokken bij onze klanten. Wij bieden op een professionele en prettige wijze hoogwaardige full-service dienstverlening aan op het gebied van accountancy, administratie, fiscaal, juridisch en HR advies. Onze cultuur is te omschrijven als professioneel, betrokken, sociaal, open, gedreven en slagvaardig.

Wat ga je doen?
Je stelt tussentijdse cijfers op en maakt zelfstandig managementrapportages op. Ook verzorg je belastingaangiften en stel je de (vooral complexere) jaarrekeningen samen. Met betrekking tot de jaarrekeningen signaleer je tijdig de knelpunten en werk je adviezen ten behoeve van de bespreking met klanten uit. Werken bij Vivan betekent ook dat je in teamverband werkt en het kan voorkomen dat je deel uitmaakt van een multidisciplinair (klant)team bestaande uit accountants, fiscalisten en juristen. Afhankelijk van je ervaring vinden we het prima dat je de lijnen voor je klanten en collega’s (leert) uitzet(ten).

 

 

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding en minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke omgeving
 • Je bent van nature dienstverlenend ingesteld en durft initiatief te nemen
 • Je beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en vindt kwaliteit belangrijk
 • Je bent een echte teamplayer
 • Je beschikt over goede communicatieve en analytische vaardigheden
 • Je hebt (aantoonbare) affiniteit met de MKB-sector
 • Je spreekt (en herkent) de taal van de ondernemer.

 

Wat bieden wij?

 • Een veelzijdige en uitdagende functie met op (korte) termijn zicht op een vaste aanstelling
 • Volop ruimte voor initiatief en ideeën en het dragen van verantwoordelijkheid
 • Mogelijkheid tot het volgen van relevante cursussen en opleidingen
 • Een goede werksfeer binnen een team van betrokken collega’s die hun kennis graag delen
 • Een goed pakket marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf in deze omschrijving dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Wil je meer informatie of heb je vragen neem dan contact met ons op telefoonnummer 052 761 63 31 of stuur een e-mail naar b.assink@vivan.nl Ken je iemand voor wie deze functie op het lijf geschreven is, stuur ‘m dan gerust door! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Share This