Home » Junior Belastingadviseur (24-40 uur)

Junior belastingadviseur (24-40 uur)

 

Vivan accountants – adviseurs, vestiging Emmeloord, is per direct op zoek naar een junior belastingadviseur. Samen met jou willen we graag invulling geven aan een goede start van je carrière als junior belastingadviseur,

Jij zit in de laatste fase van je fiscale opleiding, je gaat binnenkort je eerste meters maken als belastingadviseur of hebt inmiddels je eerste stappen op het fiscale pad gezet. Je bent nog niet de professional met een karrevracht aan ervaring, maar je hebt wel de uitgesproken ambitie om die professional te worden. Het liefst in een aansprekende omgeving waar de kansen voor het oprapen liggen. Vivan accountants – adviseurs wil graag met jou die ambitie verwezenlijken. Jouw ambitie is onze ambitie! Hoe we dat gaan doen bepalen we samen, maar vooraf staat vast dat het een interessante reis gaat worden.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een ambitieuze organisatie met circa 45 professionele medewerkers, verdeeld over drie vestigingen. We bieden op een professionele en prettige wijze hoogwaardige full-service dienstverlening op het gebied van accountancy, administratie, fiscaal, juridisch en HR-advies met een focus op de MKB-praktijk. Onze cultuur is te omschrijven als professioneel, betrokken, sociaal, open, gedreven en slagvaardig. Dit zie je terug in onze gemotiveerde en enthousiaste collega’s.

 

Wat ga je doen?

Bij ons maak je vanaf de eerste dag onderdeel uit van ons multidisciplinaire team van accountants, fiscalisten en juristen. Dat betekent dat je vanaf de eerste dag kennis maakt met alle facetten van onze accountantsorganisatie. Uiteraard ligt de focus daarbij op onze fiscale praktijk, daar ligt immers jouw passie, de passie van jouw collega belastingadviseurs.

Als junior belastingadviseur houd je je bezig met het geven van fiscale adviezen en werk je actief mee in onze aangiftepraktijk. Je wordt daarbij gecoacht door een ervaren senior belastingadviseur die jou de fijne kneepjes van het vak van belastingadviseur gaat bijbrengen. Het werk is er. De uitdaging ook. Het enige dat nog ontbreekt ben jij, de professional in wording.

De standplaats voor deze functie is Emmeloord. Goed bereikbaar via de A6 en N50.

 

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde WO-fiscale opleiding of zit in de laatste fase.

Je bent kwaliteitsgericht, communicatief vaardig en je vindt het leuk om de opgedane kennis in de praktijk te gaan toepassen door het maken van uiteenlopende fiscale aangiftes en het geven van fiscale adviezen.  

De wereld van het MKB spreekt je aan en het lijkt je leuk om ondernemers te voorzien van raad en daad.

Zit je (nog) in de eindfase van je opleiding, maar wil je al wel (parttime/fulltime) ervaring opdoen in de fiscale praktijk dan komen wij ook graag in contact met jou om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wat bieden wij?

  • Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een professionele sociale organisatie;
  • Volop ruimte voor initiatief en ideeën en het dragen van verantwoordelijkheid met mogelijkheden om te door te groeien senior belastingadviseur of misschien wel meer.
  • Mogelijkheid tot het volgen van relevante cursussen en (duale) opleidingen zoals de opleiding Register Belastingadviseur;
  • Een goede werksfeer binnen een team van betrokken collega’s die hun kennis graag delen;
  • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak;
  • Flexibiliteit. Samen met jou kijken we hoe we op de beste wijze jouw ambities kunnen verwezenlijken.

Interesse?

Wil jij ons team komen versterken? Dan ontvangen wij graag voor 31 december a.s. je motivatie. Je kunt je sollicitatie met CV per e-mail richten aan de heer A.D. (André) Bakker RB, a.bakker@vivan.nl.

Wij reageren binnen een week op je sollicitatie, zodat je snel weet waar je aan toe bent.

 

Ken je iemand voor wie deze functie op het lijf geschreven is, stuur ‘m dan gerust door!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

  • Max. bestandsgrootte: 40 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Share This