Juridisch advies

$
Wij ontzorgen
$
Wij staan dichtbij
$
Wij zijn deskundig
Vivan accountants – adviseurs

Bedrijfsjuridisch advies

Leest u alle kleine lettertjes? Alle woorden van elk contract? Alle overeenkomsten? Wij ook. Als ondernemer wordt u dagelijks geconfronteerd met het recht. Al uw afspraken met afnemers en uw medewerkers, bijvoorbeeld. Onze juridisch adviseurs staan u graag bij.

Vivan zag als één van de eerste accountantskantoren in dat ondernemers in de dagelijkse praktijk behoefte hebben aan praktisch juridisch advies. De werkwijze van onze bedrijfsjuristen is duidelijk toegespitst op de MKB praktijk. Uw accountant is doorgaans ook uw klankbord. Hoe prettig is het dat hij u snel kan voorzien van adequaat juridisch advies of contact kan leggen met bedrijfsjuridisch adviseur? En dat tegen een concurrerend tarief!

Voor welke rechtsgebieden kunt u ons benaderen?

Onze bedrijfsjuridisch adviseurs zijn werkzaam op onder meer de volgende (rechts)gebieden:

Wat kunnen onze juridisch adviseurs voor u doen?

Onze bedrijfsjuristen zijn uw eerste juridische aanspreekpunt. Zij voorzien u tijdig van concrete adviezen. Zij stellen uw overeenkomsten op of beoordelen deze. Ook staan zij u bij, bij de koop of verkoop van de onderneming. Of zij vertegenwoordigen u als het even tegen zit, bijvoorbeeld omdat u afscheid moet nemen van een medewerker of een geschil heeft met uw leverancier. Uiteraard staan zij u bij tijdens een gerechtelijke procedure, maar niet voordat alles in werk is gesteld om een kostbare en tijdrovende procedure te kunnen voorkomen.

Waarom kiest u voor Vivan?

Onze bedrijfsjuridische adviseurs zijn professionals  en zijn onderworpen aan permanente educatie.  Zij voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van de Nederlandse Vereniging van Ondernemingsrecht Adviseurs (NEVOA).

  • Deskundig en professioneel, maar met de focus op een praktische oplossing.
  • Onze bedrijfsjuridisch adviseurs volgen permanente educatie, zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Ondernemingsrecht Adviseurs en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.
  • Vivan heeft zeven ondernemende partners die uw taal spreken.
  • Jarenlange ervaring op meerdere rechtsgebieden.
  • Een multidisciplinair team van gecertificeerde accountants, fiscalisten, juristen en salarisadviseurs staat tot uw beschikking
  • Een stevig netwerk.
  • U heeft bij Vivan één vast aanspreekpunt, wel zo prettig toch?
Juridisch

Onze specialisten

MR. VINCENT AGEMA

Partner / Senior bedrijfsjurist

v.agema@vivan.nl
038 3317272

MR. MIRYAM DEKKER

MR. THOMAS BROEDERS

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij zijn benieuwd naar uw verhaal. Stuur ons een e-mail of bel gerust om even te overleggen.

Blijf op de hoogte, schrijf in op onze nieuwsbrief