Personeelsadvies

$
Wij ontzorgen
$
Wij staan dichtbij
$
Wij zijn deskundig
Vivan accountants – adviseurs

Personeelsadvies

Wilt u groeien met uw onderneming? Personeel aannemen? Afscheid nemen? Daar willen we u over spreken. Onze salarisadviseurs spreken de taal van de ondernemer, uw taal. Wij adviseren ondernemers over personeelszaken vanuit onze full service kantoren in Emmeloord, Kampen en op Urk. Waarmee kunnen wij u helpen?

Salarisadministratie

Doet u uw salarisadministratie nog zelf of besteedt u het uit? De salarisstroken, de aangifte loonheffing, verzekeringen, arbeidscontracten, declaraties, de werkkostenregeling, vakantiedagenregistratie, verzuimbeleid, er komt veel kijken bij loonadministratie. Vivan kan u helpen. 

Salarisadministratie moet nauwkeurig worden uitgevoerd, en het is tijdrovend. Onze salarisadviseurs helpen u uw salaris- en personeelsadministratie optimaal te voeren. We gebruiken de nieuwste tools, waardoor een minimum aan administratieve handelingen overblijft. Wij koppelen bijvoorbeeld de salarisadministratie aan uw urenregistratiesysteem of integreren aan- en afmeldsystemen van de pensioenuitvoerder. U ervaart de alles-onder-één-dak-ervaring; met als bonus dat alles moeiteloos kan worden geïntegreerd in uw financiële administratie.

We overleggen graag wat u zelf wilt doen en wat u wilt uitbesteden.

Human Resource Management (HRM) en arbeidsrecht

Goed personeelsbeleid verhoogt het rendement. Dat weet u. U investeert in uw werknemers? Leidt hen op? Biedt een afwisselende baan en een goed salaris? Heel goed, maar blijf alert. Ondanks goed personeelsbeleid kan een arbeidsconflict op de loer liggen. Wij hebben uitgebreide ervaring op het gebied van HRM en wet- en regelgeving om u te adviseren.

Moet uw zieke medewerker re-integreren? Is sprake van een arbeidsconflict? Onze salarisadviseurs werken nauw samen met onze bedrijfsjuristen, die volledig thuis zijn in het arbeids- en sociaal zekerheidsrecht. Zij worden ingezet bij (dreigende) conflicten met bijvoorbeeld uw medewerker of uitkeringsinstantie. Voorkomen is beter genezen, daarom zullen onze adviseurs u altijd proactief adviseren. Waarom een conflict laten escaleren als het op tijd in de kiem kan worden gesmoord?

Waarom u kiest voor Vivan?

  • Zeven ondernemende partners, die uw taal spreken.
  • Ruime ervaring in salarisadministratie.
  • Voorkomen is beter dan genezen. Daarom werken de salarisadministrateurs nauw samen met de bedrijfsjuristen.
  • Uw salarisadministratie wordt efficiënt, effectief en toegankelijk.
  • U heeft bij Vivan één vast aanspreekpunt, wel zo prettig toch?
Personeelsadvies

Onze specialisten

ANDRÉ DIJKSTRA

MARISKA HIEMSTRA-DE MUNNIK

MARIAN VAN DEN BURG

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij zijn benieuwd naar uw verhaal. Stuur ons een e-mail of bel gerust om even te overleggen.

Blijf op de hoogte, schrijf in op onze nieuwsbrief