Werken bij Vivan

$
Wij ontzorgen
$
Wij staan dichtbij
$
Wij zijn deskundig
Vivan accountants – adviseurs

Werken bij Vivan

We hebben veel, heel veel verschillende klanten, variërend van de lokale opticien tot internationale bedrijven met meer dan 250 medewerkers. Niet voor niets trekken wij alleen de beste professionals aan. Je bent een professional (in wording) en je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen? Bij Vivan ben je aan het juiste adres.

Vanuit Emmeloord, Kampen en op Urk zetten wij ons in voor ambitieuze ondernemers. Wij voelen ons medeverantwoordelijk voor hun succes en ons is streven is om voor hen dag in dag uit van toegevoegde waarde te zijn. Kortom, wij nemen ons werk erg serieus. Met persoonlijke aandacht, de inzet van onze multidisciplinaire teams en ons stevige netwerk, helpen wij met een gezonde dosis inzet en plezier talloze MKB ondernemers dagelijks om het beste uit hun onderneming te halen.

Een succesvol accountantskantoor is een kantoor dat inspireert. Wij raken niet alleen onze klanten, maar ook onze medewerkers. Ruim 45 betrokken collega’s vormen samen de organisatie. Zij zijn Vivan. Aangestuurd door zeven betrokken partners. Vivan een open en ondernemende bedrijfscultuur, waar veel ruimte is voor creativiteit, ontwikkeling en eigen inbreng.

Ook duurzaamheid vinden wij belangrijk. Onze medewerkers krijgen volop de kans om te groeien als mens en professional. Mensen die uit het arbeidsproces zijn geraakt, krijgen bij ons een tweede kans. Vivan, een plek om te groeien, een plek om te blijven! Dit zijn wij. Wie ben jij?

Open sollicitatie

Staat je vacature er niet tussen? Toch zijn wij met enige regelmaat opzoek naar nieuwe aanwinsten.

Stuur jouw motivatie en CV wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen.