MVO

$
Wij ontzorgen
$
Wij staan dichtbij
$
Wij zijn deskundig
Vivan accountants – adviseurs

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Ook wij dragen verantwoordelijkheid voor de maatschappij. We moeten zuinig zijn op onze planeet. Zuinig zijn op onze regio. Zuinig zijn op onze medewerkers. Wij ondernemen maatschappelijk verantwoord.

Zuinig op onze planeet

Vivan gaat bewust zuinig om met het gebruik van energiebronnen. Digitalisering is bijvoorbeeld goed voor het milieu. Door het digitaal aanleveren en verwerken van gegevens kan gebruik van papier steeds meer worden teruggedrongen. Daarnaast staat continue verduurzamen van de bedrijfspanden bij ons centraal. Het beste voorbeeld is onze vestiging in Emmeloord dat gevestigd is op het Ecopark. 

Zuinig op onze regio

Vivan is maatschappelijk betrokken door meerdere (sport)verenigingen uit de regio te sponsoren, zoals Flevo Boys, DOS Kampen, SV Urk, VV Tollebeek, Swift ’64, Concertkoor Emmanuel en Basketballvereniging Orca’s.

In het bijzonder gaat ons hart sneller kloppen van hardlopen. Vivan is actief betrokken bij nagenoeg alle hardloopevenementen in de regio. Van de 2 Bruggenloop in Kampen tot de 12 Dorpenloop in de Noordoostpolder en de Fish Potato Run van Urk naar Emmeloord. Hardlopen past bij ons: Hardlopen is uitdagend. Een hardloper beschikt over een goede timing, uithoudings- en doorzettingsvermogen. Een hardloper moet duurzaam met energie omgaan en is niet bang voor een spannende eindsprint als het om de winst gaat! Een hardloper haalt het maximale uit zichzelf. Wij herkennen ons volledig in het profiel van de hardloper. Het zit simpelweg in ons DNA!

Zuinig op onze medewerkers

Persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers en aandacht voor een gezonde balans tussen werk en privé staan bij Vivan centraal. Een veilige en gezonde werkplek is daarbij belangrijk. Wij stimuleren onze medewerkers om zich te ontwikkelen op tal van facetten. Niet allen op het vlak van vakinhoudelijke ontwikkeling maar ook in het stimuleren van een gezonde levensstijl. Daarnaast is Vivan gestart met de Talent Academy. Door middel van dit project geven we arbeidskrachten een nieuwe kans op de arbeidsmarkt.

Waarom kiest u voor Vivan?

  • Wij zijn zuinig op onze planeet.
  • Wij zijn zuinig op onze regio.
  • Wij zijn zuinig op onze medewerkers.
  • Wij zijn sportief.
  • Wij dragen onze verantwoordelijkheid.

Meer weten?

Benieuwd hoe wij onze verantwoordelijkheid nemen? Heeft u vragen over sponsoring of ons Eco-pand in Emmeloord? We vertellen u er graag over. Ook dat is onze investering. Zo zoeken we iedere dag naar de beste oplossing voor onze klanten, onze medewerkers, onze regio en onze planeet.

Laten we kennis maken. Wie bent u? Wat kunnen wij voor u doen?

Mr. VINCENT AGEMA

Mr. VINCENT AGEMA

Partner / Senior bedrijfsjurist

Blijf op de hoogte, schrijf in op onze nieuwsbrief

Onze diensten

Interesse in een van onze andere diensten?