Dit zijn wij

Maak kennis met onze medewerkers en bekijk de carrièremogelijkheden
bij Vivan.

Wij zijn een full service accountkantoor voor het MKB, waar het ontzorgen van de ondernemer als primair taak wordt gezien. U kunt bij ons terecht voor accountancy, belastingadvies, salarisadministratie en (bedrijfs)juridisch advies.

Wij willen daarmee een toegevoegde waarde zijn voor u als ondernemer. Door de lijnen kort te houden en dichtbij uw onderneming te staan kunnen wij u optimaal voorzien van (on)gevraagd advies. U wordt zo in staat gesteld om te doen waar u goed in bent: ondernemen.

Onze medewerkers

Opzoek naar een specifiek persoon binnen Vivan of nieuwsgierig naar jouw toekomstige collega’s? Neem snel een kijkje bij onze medewerkers

Werken bij Vivan

Starter, professional of stagiair.. bij Vivan is voor iedereen plek!

Wij zijn met regelmaat op zoek naar nieuwe aanwinsten. Je kunt bij ons rekenen op een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid; wij werken op basis van goed vertrouwen. Binnen Vivan hebben wij een eigen arbeidsvoorwaarden-regeling en we geven jouw de ruimte zelf het tempo en de richting van je ontwikkeling te bepalen. Wij hechten waarde aan een open cultuur binnen ons kantoor, waarbij alle disciplines met elkaar samenwerken.

Neem contact op met ons

Vraag of opmerking? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier of bel:

voor Emmeloord: 0527 61 63 31
voor Kampen: 038 33 17 272
voor Urk: 0527 68 46 00

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Share This