Agrarische sector

U bent agrarisch ondernemer en hebt een prachtig bedrijf. U staat dagelijks met de voeten in de klei. En dan? Dan moet de administratie gedaan worden, de jaarrekening opgemaakt, financiering aangevraagd, de gecombineerde opgave ingevuld. Het hoort erbij. Wie wij zijn? Wij zijn Vivan accountants – adviseurs en wij werken met veel, heel veel agrarische ondernemers. Hoe kunnen wij u helpen?

Wij begrijpen dat elk agrarisch bedrijf zo uniek is als zijn ondernemer. Heeft u veel medewerkers of juist weinig? Wilt u nu investeren? Is het al tijd om te verduurzamen? Wij denken graag met u mee. Bij ons werken accountants die zich volledig toeleggen op de agrarische sector. Specialisten, gepokt en gemazeld en die begrijpen dat niets zo veranderlijk is als het weer.

Wij zijn Vivan, een full service kantoor, met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. We staan bekend om onze no nonsense aanpak, korte lijnen en dat tegen een concurrerende prijs.

In de agrarische sector hebben wij onze sporen verdiend:

  • Veel, heel veel agrarische ondernemers gingen u voor:
    fruittelers, veehouders, boomkwekers, akkerbouwers en tuinbouwers.
  • Een hecht team van agrarisch specialisten werkt al meer dan 15 jaar met elkaar samen.
  • Wij kennen alle essentiële geschreven én ongeschreven fiscale regels.
  • We zijn bekend met alle relevante Nederlandse én Europese subsidies.
  • Wilt u uw administratie digitaliseren? Graag zelfs.
  • Het geven van praktische en heldere adviezen zit in ons DNA.
  • U krijgt één vast aanspreekpunt, wel zo prettig.

 

Vivan is van alle markten thuis. Naast de agrarische sector zijn wij ook werkzaam in tal van andere sectoren. Bovendien hebben we ruime ervaring in internationaal zakendoen en familiebedrijven.

Kortom: bij Vivan staat een multidisciplinair van gecertificeerde accountants, fiscalisten, juristen en salarisadviseurs voor u klaar. Ook als agrarisch ondernemer mag u bij Vivan rekenen op meer rendement!

Waarom stapt u over naar Vivan?

Een goede klik tussen ondernemer en adviseur is belangrijk. Elkaar aanvoelen, vertrouwen en weten wat belangrijk is. Twijfelt u aan de samenwerking met uw huidige adviseur? Is het tijd dat met een frisse, deskundige blik naar uw bedrijf wordt gekeken?

Vivan zet in op een deskundige en prettige relatie voor een optimale samenwerking. Ons hecht agrarisch team weet wat bij onze klanten speelt. Zodra u belt, wordt u geholpen. Wij maken graag kennis om te horen hoe wij u kunnen helpen.

Zullen we kennis maken?

Wij zijn Vivan, een deskundig kantoor, met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. En dit is Arend Slagter met zijn Agro team. Hij legt zich al twintig jaar toe op de agrarische sector. Hoe kan hij u helpen?

Meer weten?

Wilt u een van onze adviseurs spreken?

AREND SLAGTER AA/FA

Partner / Accountant-Administratieconsulent
a.slagter@vivan.nl
0527 616331

HILJAN BONTKES

EVELIEN VAN BOVEN–JANSEN

ING. SIETSE JAN KRAMER

Assistent-accountant
s.kramer@vivan.nl
0527 616331