Film

U heeft een prachtige documentaire, tv-serie of film gemaakt. Bloed, zweet en tranen kostte het. En dan? Dan moet u uw financiële verantwoording indienen, voorzien van een accountantsverklaring. Dat stond in de voorwaarden bij het fonds dat u een subsidie toekende. Die accountants/ controleverklaring, die geven wij. Wie wij zijn? Wij zijn Vivan, accountants. Wij gaan voor kwaliteit, net als u.

Wij begrijpen dat die eindafrekening belangrijk voor u is. U wilt een gedegen stuk, een verklaring waarmee u naar uw fonds kunt. En op tijd, graag. Ook dat snappen we. Korte lijnen. Snel schakelen. No nonsense. Daarom hebben wij een accountant die zich volledig heeft toegelegd op de controle van financieel verslagen van filmproducties.

Wij zijn Vivan, een groot kantoor, met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor.

Zo krijgt u uw accountantsverklaring

Laten we bij het eind beginnen, als subsidies al lang zijn toegekend. U werkte maanden, jaren, gevoelsmatig eeuwen aan uw documentaire, film of serie. Dan is het af. Eindelijk. Dat moment maakt gegarandeerd indruk op uw team, uw familie en – nog belangrijker – het kan niet wachten om getoond te worden aan uw publiek. Gefeliciteerd!

Dan bent u er nog niet. Het fonds wil weten of de subsidiegelden goed besteed zijn. U moet uw financiële verantwoording indienen, voorzien van een accountantsverklaring van een accountant, die voldoet aan alle voorwaarden die u vooraf heeft afgesproken. Kijk, dan komen wij in beeld.

Wij zijn Vivan, een accountantskantoor dat bekend staat om onze no nonsense aanpak, korte lijnen en dat tegen een concurrerende prijs.

Voor wie beoordelen wij de financiële verantwoording van producties?

Vivan werkt samen met uiteenlopende producenten. Van producenten die starten met hun eerste productie, met bijvoorbeeld een budget van € 50.000. Tot producenten die meerdere blockbusters, (intern)nationale kaskrakers op hun naam hebben staan en die gewend zijn om te werken met budgetten van € 15.000.000. De productieafrekening is voor elke producent belangrijk. Dat begrijpen wij.

In de filmindustrie hebben wij onze sporen verdiend:

  • Meer dan zestig (film)producenten gingen u voor.
  • De (film)fondsen kennen en vertrouwen ons.
  • Wij kennen alle essentiële geschreven én ongeschreven regels.
  • We zijn bekend met alle relevante Nederlandse én Europese subsidies.
  • Wij hebben accountants in dienst specifiek voor de controleverklaring.
  • Wil uw administratiekantoor samenwerken? Graag zelfs.
  • Daarnaast zijn we ook een gewoon accountantskantoor. Wij zijn er ook voor andere subsidieverklaringen, de jaarrekening, financieel en juridisch advies of (salaris)administratie.
  • Het geven van praktische en heldere adviezen zit in ons DNA.
  • Kortom: wij weten wat een fonds van u verwacht.

Onze aanpak zorgt ervoor dat u zich kunt richten op wat u beste kunt: mooie producties maken!

Zullen wij uw financiële verantwoording controleren?

Wij zijn Vivan, een deskundig kantoor, met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. En dit is Marco van der Linde, accountant. Hij heeft zich volledig toegelegd op de controle van financiële verslagen van filmproducties. Hoe kan hij u helpen?