Maritieme sector

U bent maritiem ondernemer en heeft een prachtig bedrijf. U bent dagelijks op of bij het water. En dan? Dan moet de administratie gedaan worden, de jaarrekening opgemaakt en de fiscale aangiften. Het hoort er allemaal bij. Wij kunnen u daarbij helpen. Wie wij zijn? Wij zijn Vivan accountants – adviseurs en werken al jarenlang in de maritieme sector.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij weten als geen ander dat ondernemers in de maritieme sector zijn van het kaliber mouwen opstropen en vooruitkijken. Elk bedrijf is zo uniek als zijn ondernemer. Wilt u nu investeren of later? Is het al tijd om uw schip te verduurzamen? Hoe regelt u de financiering? Bij ons werken adviseurs die de weg weten in de maritieme sector. Specialisten die snappen dat niets zo veranderlijk is als het weer.

Wij zijn Vivan, een full service accountantskantoor met een sterke betrokkenheid bij u en uw bedrijf. We staan bekend om onze no nonsense aanpak, korte lijnen en dat tegen een concurrerende prijs.

Waarom stapt u over naar Vivan?

In het algemeen zijn ondernemers trouw aan hun adviseurs. Gelukkig maar. Die relaties zijn vaak voor het leven. Toch kan het gebeuren dat u op enig moment een keuze maakt voor een nieuwe sparringpartner. Heeft u behoefte aan een frisse blik op uw bedrijf of komt uw bedrijf in een nieuwe fase? Dan zijn wij er. Wij zitten al ruim 40 jaar op Urk en kennen de branche en de gemeenschap. Wij proberen met een frisse en deskundige blik naar uw bedrijf te kijken en mogelijke vraagstukken op te lossen.

In de maritieme sector hebben wij onze sporen verdiend:

  • Al jarenlang zijn we actief voor rederijen, scheepsbouwers en visserij, vooral binnenvaart (met name duw- en sleepboten). Ons hechte team maritiem specialisten werkt al meer dan 15 jaar met elkaar samen.
  • Wij kennen de essentiële geschreven én ongeschreven fiscale regels.
  • We zijn bekend met de relevante Nederlandse én Europese subsidies.
  • Het geven van praktische en heldere adviezen zit in ons DNA.
  • Vivan heeft zeven ondernemende partners die uw taal spreken.
  • Bij Vivan heeft één vast aanspreekpunt, wel zo prettig.

 

Vivan is van alle markten thuis. Naast de maritieme sector zijn wij ook werkzaam in tal van andere sectoren. Wilt u internationaal zakendoen? Heeft u een familiebedrijf? Financieringsvragen? Een multidisciplinair team van gecertificeerde accountants, fiscalisten, juristen en salarisadviseurs staat voor u klaar.

Zullen we kennis maken?

Wij zijn Vivan, een deskundig kantoor, met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. En dit is André Bakker met zijn team. Hij legt zich al ruim vijftien jaar toe op de maritieme sector. Hoe kan hij u helpen?

Hoe kunnen wij u helpen?

Stuur ons een e-mail of bel gerust om even te overleggen.

ANDRÉ BAKKER RB

Partner / Register-Belastingadviseur
a.bakker@vivan.nl
0527 684600

ERIK HAVEMAN AA/RB

Accountant / Belastingadviseur
e.haveman@vivan.nl
0527 684600

ING. KLAAS SCHOTANUS AA/RB/REP

Partner / Accountant / Belastingadviseur
k.schotanus@vivan.nl
0527 684600