Home » Ondernemend en commercieel ingestelde accountant AA

Ter versterking van ons team op Urk zijn wij op zoek naar een

Ondernemend en commercieel ingestelde accountant AA

Met een sterk verworven positie op de markt is Vivan accountants – adviseurs een levendige en solide organisatie met ambitie! Een vertrouwde naam in de regio, bijzonder betrokken bij onze klanten. Een kleurrijk team van 40 enthousiaste professionals biedt op prettige wijze hoogwaardige full-servicedienstverlening op het gebied van accountancy, administratie, fiscaal, juridisch en HR-advies met een focus op de MKBpraktijk.

Wat ga je doen?

Als waardig sparring-partner ben je in nauwe samenwerking met onze professionals verantwoordelijk voor het verstevigen van huidige werkprocessen en het bewaken van kwaliteit om onze organisatie verder te ontwikkelen. Zowel binnen onze organisatie als naar buiten toe, heb je een verbindende rol. Met de juiste marktbewerking onderhoud je bestaande netwerken en weet je nieuwe contacten aan te boren. Je hebt een goed gevoel voor mensen en verhoudingen en bent communicatief en contactueel sterk. Je weet mensen te motiveren en ziet mogelijkheden om een gedreven en vakkundig team naar een hoger niveau te tillen.

Wie zoeken wij?

Je bent een afgestudeerd accountant met ruime werkervaring in de MKB-praktijk. Je beschikt over voldoende fiscale kennis en bent daarnaast een stevige persoonlijkheid. Je voelt je thuis in een open en gedreven bedrijfscultuur en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en een goed inlevingsvermogen. Met recht herken jij jezelf als een kundig en betrokken adviseur voor je klanten. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat woonachtig en maatschappelijk actief/betrokken in onze regio.

Wat bieden wij?

  • Een veelzijdige leidinggevende functie binnen een groeiende regionale organisatie
  •  Volop ruimte voor eigen initiatief
  • Een goede werksfeer
  • Een passend salaris en ruime secundaire arbeidsvoorwaarden

Herken jij jezelf in deze omschrijving dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Wij ontvangen je motivatie graag. Wil je meer informatie of heb je vragen neem dan contact met ons op telefoonnummer 052 761 63 31 of stuur een e-mail naar b.assink@vivan.nl Ken je iemand voor wie deze functie op het lijf geschreven is, stuur ‘m dan gerust door! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Share This